Novosti

Kompanija Best Seed Producer generalni sponzor Ravno Selo film festivala

Kompanija Best Seed Producer generalni je sponzor "Ravno Selo film festivala" čiji je osnivač Lazar Ristovski. Pored promocije filmova glavni zadatak festivala je da se od prikupljenih sredstava izgradi Dom kulture u ovom mestu, koji je izgoreo u požaru pre dve godine. Festival traje od 23 do 25.juna, a glavni gost u Ravnom Selu biće najangažovaniji gumac mlađe generacije - Miloš Biković. Festival se organizuje drugi put po redu na tri lokacije u Vojvođanskom Ravnom Selu, a ovogodišnja manifestacija biće festival debitantskog filma, omladinskog filma i filmske muzike , namenjen pre svega mladima sa ovoga područja.

"Ovo je drugi po redu RSFF, a mi vas sa radošću opet očekujemo. Mislim pre svega na publiku ali i na mlade autore koji će pokazati svoje prve dugometražne filmove kao i na studente  dve filmske škole - srpske i kineske. Napredovali smo i u akciji renoviranja našeg Doma kulture i po svemu sudeći, sledeće godine ćemo biti pod njegovim krovom - rekao je osnivač festivala Lazar Ristovski.

Nada Savić, umetnička direktorka festivala naglasila je da će tokom ove manifestacije biti dodeljene i tri nagrade.

" Tokom tri dana festivala biće dodeljene nagrade Zlatni klip za Najbolji film po izboru publike, Zlatni klip za Najboljeg debitanta po izboru stručnog žirija i plaketa Zlatni klip za madog autora. Novčana sredstva za nagrade obezbedio je jedan od naših generalnih sponzora Kompanija Best Seed Producer.- rekla je Savićeva.