Novosti

Best Seed Producer sponzor trećeg Film festivala Ravno selo

Kompanija Best Seed Producer, čiji je vlasnik Vladimir Vrbaški podržala je ovogodišnji "Ravno Selo film festivala" čiji je osnivač Lazar Ristovski. Pored promocije filmova glavni zadatak festivala je da se od prikupljenih sredstava izgradi Dom kulture u ovom mestu, koji je izgoreo u požaru pre tri godine.

“ Ideja i namera o obnovi su se proširile na organizaciju prvog filmskog festivala.Ravno selo je moje djetinjstvo, a onaj ko zaboravi svoje djetinjstvo ne postoji ni u budućnosti. Želim da mladi iz sela imaju bolju budućnost, a mi ćemo im ovim festivalom otvoriti vrata te budućnosti” istako je Ristovski i dodao da kompanija več drugu godinu za redom sponzoriše ovaj festival koji potvrđuje činjenicu da se kultura na nalazi I ne konzumira samo u velikim gradovima jer su manje sredine često rasadnik talenata iz svih oblasti, pa i iz kulture.

“ Ovo radim volonterski, a to podrazumeva veliku ljubav. Ja je imam. Kako za film tako I za moje Ravnoselce I komšije iz susednih mesta” zaključuje Ristevski. Ovogodišnji festival će se održati od 21 do 23 juna 2019.godine.