O nama

Best Seed Producer

BSP je osnovan 2009. godine kao preduzeće za doradu i pakovanje semena ratarskih kultura. Od svog osnivanja kompanija konstantno raste i razvija se, dosledno sledeći svoju viziju osvajanja liderske pozicije u agrobiznisu. Naša osnovna delatost je dorada i pakovanje semenski strnih žita, kukuruza, uljarica i drugih kultura.


BSP je geografski smešten u samom srcu Vojvodine i leži na najplodnijem zemljištu i jednoj od najvećih žitnica jugoistočne Evrope.

Lokacija fabrike je takođe pogodna za trgovinu i transport semena u susedne zemlje: Hrvatsku, Mađarsku, Austriju, Rumuniju i druge zemlje Istočne Evrope.


U BSP smo u mogućnosti da doradimo, upakujemo i distribuiramo značajne količine semenske robe. Imamo najsavremeniju opremu za doradu semena kupljenu od renomiranih svetskih kompanija, kao što je Cimbria – HEID.


Šampionski pehari i medalje

Već dugi niz godina Best Seed Producer ostvaruje zapažene rezultate na Međunarodnom sajmu Poljoprivrede u Novom Sadu. Šampionski pehari u kategoriji najbolji u agrobiznisu, najbolji u oblasti prerade poljoprivrednih proizvoda, zatim za visok kvalitet dorade semena širokog asortimana kao i razne zlatne medalje za semenski kukuruz, soju, ječam i pšenicu, samo svedoči da Best Seed Producer svoje poslovanje neprekidno poboljšava i usavršava i uvek obezbeđuje visok nivo kvaliteta robe i usluga.